Η Μιμή Μαρσέλλου, πρώην διεθνής αθλήτρια, νυν διακεκριμένη επιστήμονας και κόρη του Γιώργου Μαρσέλλου, αποφάσισε να συστρατευτεί με την «Αναγέννηση» και να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου.

Πρόκειται για την κόρη του Γιώργου Μαρσέλλου, μια εμβληματική προσωπικότητα του στίβου, που έχει θητεύσει δύο φορές πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ (1975-1982), έχει ταυτιστεί με την πρώτη σοβαρή προσπάθεια οργάνωσης του ελληνικού στίβου, με τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του και με την ανάδειξη μίας σπουδαίας γενιάς πρωταθλητών που υπηρετούν τον χώρο ακόμη και σήμερα από διάφορα πόστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το όραμά μου είναι η αναβάθμιση της υγείας και η ισχυροποίηση της επαγγελματικής ταυτότητας των φυσικοθεραπευτών. Αυτό το όραμα επιβάλλει παιδεία, επιστημοσύνη, διά βίου μάθηση, επαγγελματισμό, συνέπεια, αδιάκοπη εργασία, ευγενή άμιλλα, εθελοντισμό και ευ αγωνίζεσθαι. Αξίες που έμαθα από την οικογένειά μου και μου δίδαξε και ο πρωταθλητισμός.

»Έχοντας εφόδιο αυτές τις αξίες, είναι μεγάλη μου τιμή η ευκαιρία που μου δίνεται να υπηρετήσω τον αθλητισμό πλαισιώνοντας την Τασούλα Κελεσίδου. Ανακοινώνω, λοιπόν, την υποψηφιότητά μου με σκοπό την αναγέννηση του στίβου και τη συμμετοχή στην πρόοδο του κλασικού αθλητισμού» δήλωσε, μεταξύ άλλων, για την υποψηφιότητά της η Μιμή Μαρσέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης