Το φυσικό μεταλλικό νερό Μιτσικέλι στηρίζει τον αθλητισμό, και πρωταγωνιστεί ως χορηγός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών Davis Cup 2023. Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο ΟΑΚΑ.

Για δύο ημέρες τα μάτια του παγκόσμιου τένις θα είναι στραμμένα στο ανανεωμένο και υπερσύγχρονο tennis court, με σκληρή επιφάνεια, στο οποίο η ελληνική Εθνική Ομάδα θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την πρόκρισή της στο World Group 1 με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά, Ν3 της παγκόσμιας κατάταξης, απέναντι από την Εθνική Εκουαδόρ. Το φυσικό μεταλλικό Μιτσικέλι θα βρίσκεται εκεί, για να ενυδατώσει τους θεατές αλλά κυρίως τους αθλητές προσφέροντας μοναδικές στιγμές ευεξίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί η ευεξία δεν υπακούει σε κανόνες. Η ευεξία είναι ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλά, είναι ο «οδηγός» για μια καλύτερη ζωή!

Ο αγώνας αυτός θα είναι ιστορικής σημασίας για την ελληνική Εθνική Ομάδα, η οποία με αρχηγό αποστολής τον Απόστολο Τσιτσιπά και προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, διεκδικεί για πρώτη φορά την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του Davis Cup. H διοργάνωση πραγματοποιείται σε πλήρη συνεργασία της Παγκόσμιας (ITF) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τένις (ΕΦΟΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει διαμορφωθεί ως εξής: το Σάββατο 04/02, στις 11:00 θα πραγματοποιηθούν ένα μονό και ένα διπλό, ενώ την Κυριακή 05/02, στις 14:00 θα διεξαχθούν δύο μονοί αγώνες και ένας διπλός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης