Η Μαρία Σάκκαρη (νο8) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Australian Open, καθώς έχασε 2-0 σετ (7-6, 6-3) από την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα (νο21 στον κόσμο), που προκρίθηκε στην οκτάδα του τουρνουά της Μελβούρνης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε σε κακή ημέρα, έκανε πολλά αβίαστα λάθη, έχασε την συγκέντρωσή της και μοιραία γνώρισε την ήττα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πεγκούλα αιφνιδίασε τη Σάκκαρη στην αρχή του παιχνιδιού και προηγήθηκε 1-0 με μπρέικ. Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τον πρώτο της πόντο στο τρίτο γκέιμ, το οποίο και κέρδισε μειώνοντας σε 2-1. Στο έκτο γκέιμ η Σάκκαρη απάντησε με δικό της μπρέικ και έτσι ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η Αμερικανίδα με νέο μπρέικ προηγήθηκε εκ νέου (4-3). Στο έκτο γκέιμ η Σπαρτιάτισσα επανέφερε την τάξη και με το δεύτερο μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5, ενώ το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ (6-6). Εκεί η Πεγκούλα ήταν αλάνθαστη και με 7-0 έκλεισε το πρώτο σετ με 7-6 και προηγήθηκε 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Πεγκούλα προηγήθηκε 1-0 και η Σάκκαρη ισοφάρισε άμεσα, όμως στη συνέχεια η Αμερικανίδα πέτυχε μπρέικ πόιντ και αφού υπερασπίστηκε το σερβίς της προηγήθηκε 4-1, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Η Μαρία πάλεψε για το μπρέικ, χωρίς να τα καταφέρει και έτσι η Πεγκούλα έφτασε στο 6-3 και στην τελική νίκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης