Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο εξωτερικό και σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, όχι απλά ανέβηκε στο βάθρο, αλλά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 97κ. της ελληνορωμαϊκής, στο πολύ δύσκολο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, μάλιστα έχασε μόλις δύο σημεία, σε όλη τη διοργάνωση.
Στην πορεία του προς τον τελικό επικράτησε με 6-1 του Γεωργιανού Κιουκισβίλι στα προημιτελικά.
Στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό αντιμετώπισε τον Γερμανό Λιμάικ και τον απέκλεισε με πτώση, ενώ στη μάχη για την πρώτη θέση κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Δελιγάν.
Ο Ιωσηφίδης απέναντι στον αξιόλογο Βούλγαρο αθλητή ήταν ανώτερος και επικράτησε δίκαια με 9-1, φορώντας το χρυσό μετάλλιο στο στήθος.
Ο Ελληνας πρωταθλητής συνεχίζει να είναι αήττητος φέτος στις διεθνείς του συμμετοχές. Εκτός από το χρυσό μετάλλιο στο Βουκουρέστι, είχε κατακτήσει ακόμα δύο χρυσά (Ανδρών και Εφήβων) στο Μεσογειακό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Αλγερία.
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης
