Να αφήσουν πίσω τους την βαριά και ταπεινωτική ήττα από την Αλκορόν με 4-0 και να συγκεντρωθούν στη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, κάλεσε τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ραούλ Αλμπιόλ.
«Ήταν ένα καταστροφικό αποτέλεσμα. Δεν περιμέναμε να χάσουμε με 4-0 από μία ομάδα τρίτης κατηγορίας. Μετά το παιχνίδι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα. Λυπόμαστε όλοι, όμως όλοι ξέρουμε ότι έρχεται ένα άλλο παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να γυρίσουμε σελίδα», είπε ο Αλμπιόλ στην εφημερίδα Sport και συνέχισε:
«Είμαστε στο πλευρό του προπονητή. Κι εκείνος ήταν εξίσου απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό, αφού χάσαμε ένα παιχνίδι από αυτά που δεν χάνονται».
«Το Σάββατο παίζουμε για το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να χάσουμε άλλους βαθμούς. Εχουμε στο πρόγραμμα τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αν νικήσουμε την Χετάφε όλα θα μπουν σε μία σειρά».

