Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ που κάνουν λόγο ότι αρκετοί παίκτες των 22 ομάδων του NBA σκέφτονται να μην κατέβουν στα ματς της επανέναρξης της Λίγκας, η οποία θα γίνει στο Ορλάντο. 

Το «Yahoo Sports» σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι «το παράπονο πολλών παικτών είναι ότι η φωνή τους δεν ακούστηκε στις κρίσιμες αποφάσεις, στη ψηφοφορία. Την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση των Παικτών έδωσε την έγκρισή της για τις 22 ομάδες που θα μετακομίσουν στη Disney World της Φλόριντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η μεταφορά σε μια καραντίνα στη διάρκεια της πανδημίας έμοιαζε ήδη αχρείαστη, ωστόσο η τραγωδία με τον Τζορτζ Φλόιντ έκανε αρκετούς να πιστέψουν πως θα φαινόταν άσχημος ο εγκλεισμός για τρεις μήνες για να ψυχαγωγηθεί η μάζα και να μετριαστεί η οικονομική ζημιά του ΝΒΑ.

“Τι μήνυμα θα στείλουμε σε αυτούς τους καιρούς; Ο κόσμος είναι έξω και διαδηλώνει και εμείς θα αφήσουμε τις οικογένειές μας για να πάμε σε ένα μέρος στο οποίο δεν θα βρίσκονται ούτε οι ιδιοκτήτες των ομάδων; Αυτά είναι βήματα προς τα πίσω” είπε παίκτης στο Yahoo Sports, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του».

Άξιο αναφοράς είναι ότι αρχικά υπήρχαν αναφορές για 50 παίκτες που αντιδρούσαν στο restart του ΝΒΑ, ωστόσο πλέον φαίνεται ότι έχουν τριπλασιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης