Ένα επαναστατικό μέτρο στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να εφαρμόσει η Φορτούνα Ντίσελντορφ από τη νέα σεζόν, επιτρέποντας στους φιλάθλους να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της δωρεάν, ελπίζοντας παράλληλα ότι η πτώση των εσόδων από τα εισιτήρια θα αντισταθμιστεί από χορηγίες.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση στη Β’ κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου (σ.σ: ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτες και η 3η πάει σε αγώνα playoff), θα ξεκινήσει την εφαρμογή του μέτρου από την επόμενη σεζόν, αρχικά για τρεις αγώνες πιλοτικά, πριν επεκταθεί στους υπόλοιπους αγώνες της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη έχουν ήδη ενημερωθεί από τον σύλλογο, μέσω επιστολής, και αργότερα σήμερα (26/4) θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου για να εξηγηθεί αναλυτικότερα η ιδέα.

Το project με την ονομασία «Φορτούνα για όλους» στοχεύει να φέρει περισσότερους ανθρώπους στη Merkur-Spiel-Arena. Με χωρητικότητα 54.600 θεατές, ο μέσος όρος προσέλευσης αυτή τη σεζόν είναι 29.503 θεατές.

Τα εισιτήρια θα είναι δωρεάν για όλους, όπως αναφέρθηκε, αλλά οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην κράτηση εισιτηρίων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης