«Άστραψε και βρόντηξε» ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασμπερίν με αφορμή τον τραυματισμό του Ντουβάν Ζαπάτα στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Κολομβίας απέναντι στη Χιλή.

Ο παίκτης των Ιταλών αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάσει κρίσιμους αγώνες της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένου αυτού για το Champions League της επόμενης εβδομάδας με την Μάντσεστερ Σίτι, μετά το πρόβλημα στους προσαγωγούς που αποκόμισε στο εν λόγω ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Αντέδρασα με μια βλαστήμια όταν το έμαθα», δήλωσε ο Γκασμπερίν στην εφημερίδα Corriere dello Sport και πρόσθεσε: «Είναι άχρηστο μια ομάδα να περιηγείται στον κόσμο και να παίζει φιλικά χωρίς νόημα. Οι παίκτες υποβάλλονται σε μια περιπέτεια 12-13 ημέρων όπου δεν υπάρχει τίποτα που διακυβεύεται. Και στη συνέχεια εμείς διαμαρτυρόμαστε ότι ο αριθμός των τραυματισμών αυξάνεται».

Ο Γκασπερίνι μη μπορώντας να κρύψει την αντίθεσή του με τα φιλικά των εθνικών ομάδων, επισήμανε: «Ορισμένοι αγώνες δεν παρακολουθούνται από κανέναν, είναι άχρηστοι τόσο από τεχνική και τακτική άποψη όσο και από άποψη ψυχαγωγίας.

Ελπίζουμε ότι αυτό το χάος που προκαλείται από τις συνεχείς διακοπές των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες να τελειώσει. Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να σταματήσει τρεις φορές σε διάστημα τριών μηνών. Σε αυτό το σημείο, είναι καλύτερο να συγκεντρωθούν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων σε ένα μόνο διάλειμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαπάτα ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Αταλάντα την περασμένη σεζόν με 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει ήδη πετύχει επτά φέτος σε εννέα αγώνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης