Η Νασιονάλ επισημοποίησε την επιστροφή του 35χρονου επιθετικού, Λουίς Σουάρες, ο οποίος υπέγραψε για πέντε μήνες στον σύλλογο, στον οποίο έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοσέ Φουέντες δήλωσε στον ραδιόφωνο σταθμό «Sport 890» ότι ο Ουρουγουανός αστέρας με τη μεγάλη καριέρα σε Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης θα φτάσει στο Μοντεβιδέο αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα επισήμανε ότι «θα είναι έτοιμος» να παίξει στις 2 Αυγούστου στο Copa Sudamericana εναντίον της Γκοιανιένσε στο “Gran Parque Central” στο Μοντεβιδέο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης, Mundo deportivo, ο έμπειρος στράικερ θα είναι στην Ουρουγουάη για 99 ημέρες, αφού στις 9 Νοεμβρίου θα πρέπει να ταξιδέψει στο Κατάρ για το τέταρτο Μουντιάλ της καριέρας του. Ο Σουάρες θα ενισχύσει τη Νασιονάλ σε τουλάχιστον 16 επίσημους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη η Νασιονάλ ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του Σουάρες με υλικό από τα παιδικά χρόνια του, όταν και τότε πανηγύριζε με την καρδιά του και το πιο πλατύ του χαμόγελο για τα γκολ που πετύχαινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης