Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ραφαέλ Γιούστε, έριξε μία «βόμβα» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του συλλόγου της Καταλονίας, για το «Barça Academy World Cup», τονίζοντας ότι «είμαστε σε επαφή με τον Μέσι και θα θέλαμε να επιστρέψει».

«Ο Λιονέλ και η οικογένειά του γνωρίζουν την αγάπη που τρέφουμε για αυτούς. Συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις που δεν καρποφόρησαν, δυστυχώς, και έχω αυτό το “αγκάθι” μέσα μου. Φυσικά θα ήθελα πολύ να τον δω να επιστρέφει και είμαι σίγουρος ότι πολλοί οπαδοί θέλουν το ίδιο με εμένα. Πιστεύω ότι οι ιστορίες στη ζωή πρέπει να τελειώνουν καλά και γι’ αυτό έχουμε επαφές με τον Μέσι φυσικά», τόνισε στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα. Όταν είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, μπορεί να χάσεις την επαφή αλλά θέλεις να συνεχίσεις να είσαι ερωτευμένος. Και νομίζω ότι ο Λιονέλ είναι επίσης ερωτευμένος με την Μπαρτσελόνα και την πόλη της Βαρκελώνης. Νομίζω ότι η μοίρα θα το κάνει δυνατό. Ας δούμε αν μπορούμε να έχουμε τον Λιονέλ πίσω στη Μπαρτσελόνα».

Ο παράγοντας της Μπαρτσελόνα -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλονίας Mundo deportivo- είπε επίσης ότι δεν θέλει να μπει σε μπελάδες με την Παρί Σεν Ζερμέν, «γιατί ο Μέσι είναι παίκτης της» και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξει επαφή με τη LaLiga για να λύσουν το παζλ: «Έμειναν δύο μήνες στους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Χαβιέρ Τέμπας και να παρουσιάσουμε το οικονομικό μας σχέδιο. Θα πρέπει να δούμε εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, όπως επίσης εάν ο Λιονέλ συμφωνεί να επιστρέψει», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Γιούστε, «ξέρετε ήδη για τις συνομιλίες. Ο πρόεδρος ήταν με τον πατέρα του Λιονέλ, Χόρχε, και υπάρχει μία καλή σχέση. Δεν υπάρχει σχέδιο επίθεσης. Αν αυτό βγει, θα βγει γιατί το πεπρωμένο επιστρέφει εκεί που πρέπει… Αλλά τώρα είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για τον Λιονέλ, γιατί δεν θέλω η Παρί Σεν Ζερμέν να παρερμηνεύει τα λόγια μου», κατέληξε ο Γιούστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης