Τα… άπλυτα της οικογένειας Μπέκαμ στη φόρα έβγαλε ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.
Ο 26χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ, σε δηλώσεις του αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια τη διαμάχη του με τους γονείς του, τους οποίους χαρακτήρισε εξουσιαστές, τονίζοντας ότι το 2022 επιχείρησαν να καταστρέψουν τον γάμο του με την ηθοποιό Νίκολα Πέλτζ, κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Νέλσον Πέλτζ.
Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να συμφιλιωθεί μαζί τους, τονίζοντας ότι είχαν διαδώσει «αμέτρητα ψέματα» στα μέσα ενημέρωσης για να διατηρήσουν την εικόνα μιας τέλειας οικογένειας, ενώ στην πραγματικότητα η επιχείρηση «Brand Beckham» της οικογένειας ήταν πάντα προτεραιότητα.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που παρευρέθηκε σήμερα (20/1) στη συνάντηση της παγκόσμιας ελίτ στο Νταβός, αρνήθηκε να σχολιάσει σε δημοσιογράφους τους ισχυρισμούς του Μπρούκλιν.
Αντίθετα μιλώντας στο CNBC στο Νταβός σε μια γενική συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε ότι προσπάθησε να εκπαιδεύσει τα παιδιά του για τον διαδικτυακό κόσμο.
«Τα παιδιά επιτρέπεται να κάνουν λάθη, έτσι μαθαίνουν. Αυτό προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου», είπε. «Αλλά ξέρετε, πρέπει μερικές φορές να τους αφήνετε να κάνουν και αυτά τα λάθη», πρόσθεσε.
