Την άποψή του για την εθνική ομάδα του πόλο και τη νίκη που πήρε κόντρα στη Ρωσία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάση του World League, κατέθεσε ο Αλέξανδρος Γούνας. Ο διεθνής περιφερειακός τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Στο παιχνίδι με τη Ρωσία πετύχαμε μια σημαντική νίκη για μας, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. Ωστόσο, όπως έχουμε ξαναπεί, όλα τα παιχνίδια του Γουόρλντ Λιγκ ουσιαστικά τα αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδια προετοιμασίας και αποτελούν δυνατά τεστ, εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είμαστε μια νέα ομάδα, που, όσο νικάμε, δενόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι.

Πιστεύω ότι με τον καιρό θα βελτιωνόμαστε και θα παρουσιάζουμε αρκετά θετικά στοιχεία. Σίγουρα, μετά από τέτοιες νίκες η αυτοπεποίθηση της ομάδας ανεβαίνει και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε αρκετά καλά και ψηλά σαν ομάδα. Έχουμε πολλές βλέψεις για το μέλλον, αλλά χρειάζεται υπομονή και να προχωράμε βήμα βήμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης