«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει» λέει μία λαϊκή ρήση, την οποία γνωρίζει απ’ ότι φαίνεται ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τσαμπαρίνι.

Ο μεγαλομέτοχος των Σικελών με δηλώσεις του εξήρε το μεγάλο αστέρι της ομάδας του, Χαβιέρ Παστόρε, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Παστόρε είναι μοναδικός, πιστεύω ότι είναι καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής από τον Μέσι, και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα κάποια στιγμή» ανέφερε ο Τσαμπαρίνι.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής των «αετών», με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα στη Ρεαλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες ενδιαφέρονται για τον 21χρονο φορ, ότι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλουν να τον αποκτήσουν.

«Η πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε τον Παστόρε στην ομάδα μας και ο πρόεδρος μας δεν τον πουλάει ούτε με 60 εκατομμύρια ευρώ. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται γι΄ αυτόν, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης