Την πρώτη συγκέντρωσή του στο γήπεδο, εν όψει της νέας σεζόν, είχε ο Άρης. Διαδικασία που περιλάμβανε παρουσία στελεχών του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, με τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης λόγω του κορωνοϊού και υποβολή τους σε τεστ για Covid-19.

Διοικούντες την ΚΑΕ, ειδικότερα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, προεξέχοντος του Σάββα Καμπερίδη, το υπαλληλικό προσωπικό της ΚΑΕ και παίκτες, οι οποίοι θα προπονούνται προσεχώς με τον Άρη, έκαναν το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Ο γιατρός, δε, των «κίτρινων», Νίκος Κουκουλιάς ενημέρωσε άπαντες για τους κανόνες και τα νέα δεδομένα που ισχύουν, πλέον, λόγω του κορωνοϊού, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προπονήσεις θα αρχίσουν για την ομάδα τις επόμενες ημέρες, εφόσον τα αποτελέσματα από όλα τα τεστ Covid-19 είναι αρνητικά. Την Τετάρτη (26/8), παίκτες του Άρη, σε γκρουπ, θα αρχίσουν να υποβάλλονται σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στον Άρη, υπενθυμίζεται, υπάρχει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της απαγόρευσης μεταγραφών, λόγω των 8 ban που έχουν επιβληθεί στην ΚΑΕ από την ΦΙΜΠΑ.

Η ΚΑΕ Άρης, επιπλέον, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε σήμερα τα συλλυπητήρια της στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Βίκτορ Σανικίτζε και την οικογένειά του, για την απώλεια της μητέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης