Όπως αναμενόταν, μετά την ανίχνευση θετικού δείγματος σε κορωνοϊό ενός παίκτη της Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας, ο προγραμματισμένος για σήμερα (7/10) εντός έδρας αγώνας της με την τουρκική Μπούρσασπορ, για τη 2η αγωνιστική, δεν θα διεξαχθεί. Οι δύο ομάδες έχουν κληρωθεί στον 4ο όμιλο, αυτόν στον οποίο μετέχει και ο Προμηθέας Πατρών.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Σλοβενίας, απαιτείται η παραμονή σε δεκαήμερη καραντίνα όσων νοσούν από κορωνοϊό, καθώς και όσων ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Σλοβενίας, παρά το αίτημα της διοίκησης της Τσεντεβίτα Ολίμπια δεν επέτρεψε να τεθούν εκτός καραντίνας τα μέλη του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, η διοργανώτρια Αρχή, EuroCup, ανακοίνωσε σήμερα (7/10) πως ο εν λόγω αγώνας ματαιώθηκε και πως ο αθλητικός δικαστής της διοργάνωσης θα αποφανθεί ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τον αγώνα, τηρώντας τον ειδικό κανονισμό της Euroleague σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού. Απομένει δηλαδή να φανεί, αν το παιχνίδι θα αναβληθεί ή αν θα κατακυρωθεί υπέρ της Μπούρσασπορ άνευ αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης