Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν εύκολα των Μπουλς στο Σικάγο με 112-100 αλλά δεν χάρηκαν τη νίκη όσο θα ήθελαν καθώς τραυματίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ξεκίνημα του ματς και αποχώρησε.

Ο Greek Freak υπέστη διάστρεμμα στον καρπό μετά από άτσαλη πτώση του στη βάση της μπασκέτας σε προσπάθειά του να ανακόψει τον Κόμπι Ουάιτ. Αγωνίστηκε μόλις 9 λεπτά και είχε 2 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, γράφοντας ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των “ελαφιών” Μάικ Μπουντενχόλζερ εξήγησε ότι η ακτινογραφία είναι «καθαρή», δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα. Το διάστρεμμα ωστόσο ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός All Star Game.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Μπακς πήραν από νωρίς κεφάλι στοπ σκορ (24-34 στο πρώτο δεκάλεπτο) ενώ έκλεισαν το ημίχρονο στο +12 (49-61).

Η υπεροχή των Μπακς συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τα «Ελάφια» να φτάνουν με άνεση στη νίκη, αυξάνοντας το ρεκόρ τους στο 41-17 και πλέον βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση και τους Μπόστον Σέλτικς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπρουκ Λόπεζ με 33 πόντους και 7 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, με τον Τζεβόν Κάρτερ να ακολουθεί έχοντας 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ για τους Μπουλς ξεχώρισε ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 22 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-34, 49-61, 73-85, 100-112

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης