Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η κλήρωση των διαιτητών για τα πλέι οφ της Basket League κι έτσι, μεταξύ άλλων, έγινε γνωστή η διαιτητική τριάδα του πρώτου προημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (20/5) στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται δύο από τους τρεις «ανεπιθύμητους» διαιτητές για τον Ολυμπιακό, από τον αγώνα Κυπέλλου στις 13 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της πρώτης φάσης των πλέι οφ, εφόσον κατέβει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, θα «σφυρίξουν» οι Αναστόπουλος, Μάνος και Διαμαντής.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ρέφερι που είχαν διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, από το οποίο αποχώρησαν στο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι», διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία, ήταν οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου.

Ο Αναστόπουλος είχε κληρωθεί πρόσφατα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την τελευταία αγωνιστική της Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, ως γνωστόν, δήλωσε κώλυμα φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, καθώς είχε προηγηθεί η… επίσκεψη έξω από το σπίτι του από οπαδούς της ομάδας του Πειραιά, που φώναξαν συνθήματα και προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του διεθνούς διαιτητή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε ντέρμπι «αιωνίων», αν δεν «σφυρίζουν» ξένοι διεθνείς διαιτητές. Δεδομένο είναι πως όποια ομάδα δεν κατέβει σε αγώνα πλέι οφ, θα υποβιβαστεί στην Α2.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης