Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Euroleague, μιλά στην κάμερα της διοργανώτριας Αρχής και η Ευρώπη υποκλίνεται στο μεγαλείο του… «Είμαι υπερήφανος που συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους θρύλους», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στο βίντεο που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η Euroleague.

O «Kill-Bill», o παίκτης που κατάφερε να αφήσει στη δεύτερη θέση τον «ζωντανό θρύλο» της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τόνισε αρχικά: «Είναι κάτι πολύ όμορφο και αισθάνομαι υπερήφανος γ’ αυτό. Το πιο σημαντικό είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς τους πόντους, μαζί φυσικά με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, μας χάρισαν νίκες. Δεν ξεκινάω ποτέ ένα παιχνίδι με το μυαλό στο πως θα σκοράρω, αφήνω πάντα να έρχεται αυτό μόνο του μέσα από το ματς.. Προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαρισαίος γκαρντ εξήγησε πως κατάφερε να… πατήσει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ! «Όλα αυτά τα χρόνια για να παίξω το καλύτερο μου μπάσκετ και να βλέπουμε αυτά τα ρεκόρ έχω κάνει πολλές θυσίες. Πίσω από αυτά έχουν υπάρχει δύσκολα βράδια, άσχημες στιγμές οι οποίες όμως φτιάχνουν χαρακτήρα για να γίνει ο καλύτερος που μπορείς. Είμαι υπερήφανος που συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους θρύλους, παίκτες του οποίους θα μνημονεύουμε πάντα ως κορυφαίους όπως ο Ναβάρο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης