Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τον Μπέικον και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μαζί του, στην οποία κάνει λόγο ξεκάθαρα για πρόβλημα συμπεριφοράς του Αμερικανού, ο οποίος δεν σεβάστηκε τις αρχές της ομάδας.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

Ο Μπέικον τα ξημερώματα της Κυριακής (30/4) μέσω live μετάδοσης στο Instagram επιβεβαίωσε το τελευταίο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε –παραμονές του Game 2 με τον Κολοσσό Ρόδου- και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην καριέρα του στους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, ο πρώην NBAer ερωτήθηκε για το επεισόδιο με τον Λευτέρη Μαντζούκα στην προπόνηση και απάντησε: «Ναι, τον έδειρα γιατί με προκάλεσε». Πάντως, ο Ντουέιν Μπέικον αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε μεθύσει παρέα με τον Μάικ Τζέιμς, μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Μονακό, λέγοντας επίσης: «Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δεν με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα, αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό.

Έβαλαν τέσσερις σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν βγω έξω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν σεκιούριτι έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης