Ως αναληθή χαρακτηρίζει με νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα σενάρια που θέλουν την κατασκευή του νέου γηπέδου να χρηματοδοτεί άλλος και όχι η «πράσινη» διοίκηση.    

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής:

 «Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες παραπλάνησης της κοινής γνώμης και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.  Στην προσπάθεια αυτή επιστρατεύτηκε ακόμη και το επιχείρημα ότι την κατασκευή του γηπέδου θα πληρώσει κάποιος άλλος και όχι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ουδέν αναληθέστερον.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ακόμη μία φορά και προς κάθε κατεύθυνση υπενθυμίζει ότι ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης (3481/2006) ισχύει στο σύνολό του και οι διατάξεις του αιτιολογούνται από την Αιτιολογική έκθεση που σημαίνει – για να αφήσουμε και κατά μέρος τις σοφιστείες ορισμένων- ότι ελήφθησαν υπόψη μία σειρά από προηγούμενες διατάξεις, μελέτες και ρυθμίσεις και συνυπολογίστηκαν στο σχεδιασμό του νόμου της Διπλής Ανάπλασης. Τόσο απλά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εργάζεται καθημερινά στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια ζέση για την πραγματοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών. Οι προσπάθειες των γνωστών κύκλων να ανακαλύπτουν επιχειρήματα και να βάζουν προσκόμματα στο έργο μας θα πέσουν στο κενό.  Και είναι γνωστοί κύκλοι καθώς πλέον έχουν οι ίδιοι εκτεθεί μέσω πανομοιότυπων ανακοινώσεων, στοχευμένης αρθρογραφίας και ανακριβών δηλώσεων που παραπέμπουν  σε αλήστου μνήμης πρακτικές.

Δεν θα τους παρακολουθήσουμε άλλο σε αυτόν το δρόμο  που επέλεξαν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης