Να προχωρήσουν με νίκες, ούτως ώστε να λύσουν τις… διαφορές τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση (στην τελευταία αγωνιστική), όσον αφορά στην κατάληψη της πρώτης θέσης, θέλουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στην πέμπτη αγωνιστική των play off της Super League που διεξάγεται σήμερα.

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 5ης ημέρας του μίνι πρωταθλήματος είναι αυτό του «Αλκαζάρ» (19:00-ALPHA) ανάμεσα στην Λάρισα και την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Dusan Bajevic, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στη βαθμολογική συγκομιδή της, στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Από την άλλη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία σήμερα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της, και θα παλέψει να κερδίσει τον πρώτο ή τους πρώτους της βαθμούς, προκειμένου να δώσει χαρά στους φιλάθλους της.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας (21:15-ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς- έναν περισσότερο από τη δεύτερη ΑΕΚ-αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ.

Στόχος βέβαια της ομάδας του Ten Cate είναι η νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να έχει το «πάνω χέρι», όσον αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης, η οποία δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Santos, μετά τις δύο ήττες στην Τούμπα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, έχασε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος. Εντούτοις αυτό δε σημαίνει ότι θα κατεβεί αδιάφορη στο σημερινό παιχνίδι, καθώς αναμένεται να αγωνιστεί για το γόητρο της.

Το πρόγραμμα της 4ης  αγωνιστικής των play off:

Κυριακή 23 Μαΐου

19:00 Λάρισα-ΑΕΚ (ALPHA)

21:15 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (NET)

 

Η βαθμολογία των play off

Ομάδα Βαθμοί
Παναθηναϊκός

12

ΑΕΚ

11

ΠΑΟΚ

6

Λάρισα

0

(Πρώτη καταχώρηση: 23 Μαϊου, 23:24)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης