Με τη φανέλα του Ηρακλή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάκης Κανέλλος. Ο 22χρονος κεντρικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του ΤΑΠ και υπέγραψε το νέο, μονοετούς διάρκειας, συμβόλαιό του με τον «γηραιό».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Κανέλλος τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα με τον Ηρακλή. Βλέπω ότι στο σύλλογο είναι ευχαριστημένοι από μένα και ότι συνεχίζουν να με πιστεύουν. Ο Ηρακλής είναι ένας μεγάλος σύλλογος που, παρά τις δυσκολίες, θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί και για μένα είναι μία πρόκληση το να παίζω στον δευτεραθλητή Ευρώπης».

Από την πλευρά του, ο διοικητικός επικεφαλής των «κυανόλευκων», Γιώργος Μανωλόπουλος, επισήμανε: «Ξεκινήσαμε την υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτής ανανεώσαμε με ένα κομμάτι της ομάδας, το οποίο θεωρούμε βασικό για την καλύτερη πορεία στη νέα σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης