Τη δεύτερη νίκη του θα προσπαθήσει να πάρει αύριο ο Ολυμπιακός στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό της Α1 μπάσκετ ανδρών κόντρα στο Μαρούσι, στον Άγιο Θωμά, προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκρισή του στους τελικούς.
Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων», Νίκολας Βούισιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων προαστίων, τονίζοντας ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό στο ΣΕΦ.
«Το δεύτερο παιχνίδι δε θα μοιάζει, σε καμία περίπτωση, με αυτό της Κυριακής. Περισσότερο θα μοιάζει με αυτό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τότε που είχαμε πετύχει μια από τις σημαντικότερες φετινές μας νίκες. Σίγουρα, στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά και το Μαρούσι άσχημα, την Πέμπτη εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα, αλλά περιμένουμε ότι και το Μαρούσι θα παίξει πολύ καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης άσος.

