Οι φετινές διακοπές είναι διαφορετικές: βουνό ή θάλασσα, ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, αυτοκίνητο ή πλοίο, ή μήπως αεροπλάνο; Τα γνωστά διλήμματα υπάρχουν αλλά το σύνθημα παραμένει: διακοπές με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.  

Με την οικογένεια ή τους φίλους μας, προγραμματίζουμε τις θερινές μας αποδράσεις. Μπορεί φέτος να ετοιμαζόμαστε πιο αργά από ποτέ, το καλοκαίρι, όμως, είναι εδώ και μας περιμένει.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ευκαιρίες για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι υπάρχουν και θα τις εκμεταλλευτούμε. Με τη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς οργανώνουμε το budget των διακοπών σε δόσεις αφού οι πιστωτικές κάρτες της τράπεζας μας δίνουν τη δυνατότητα να πληρώσουμε έως και σε 6 άτοκες δόσεις, ακόμη και σε επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. 

 Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να πληρώσετε τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών που αφορούν διαμονή, μεταφορικά ή ενοικίαση οχήματος έως και σε 6 άτοκες δόσεις.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα τηλεφώνημα στο 210 32 88 000 εντός 15 ημερών από τις συναλλαγές σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δόσεις αλλά και να καθορίσετε τον αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε. 
 
Οι δόσεις παρέχονται για τις παρακάτω κατηγορίες εξόδων, ακόμα και σε επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν τη δυνατότητα δόσεων: 
 
· Έξοδα διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια). 
· Μεταφορικά (ακτοπλοϊκά, αεροπορικά ή σιδηροδρομικά εισιτήρια). 
· Ενοικίαση αυτοκινήτου, δικύκλου ή και σκάφους. 
· Λοιπές ταξιδιωτικές υπηρεσίες. 
 

Τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε: 
 
· Πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς. 
· Καλέστε στο 210 32 88 000 εντός 15 ημερών από τη συναλλαγή. 
· Επιλέξτε τον αριθμό των δόσεων. 
 

Ισχύει για κάθε συναλλαγή άνω των 50 ευρώ που έχει πληρωθεί με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς από 1/7/2020 έως 10/9/2020. 

 
Μάθετε περισσότερα στο www.piraeusbank.gr/diakopes 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης