Για όσους είναι λάτρεις της τεχνολογίας και ψάχνουν νέα, ειδήσεις και ενδιαφέροντα techfunfacts, υπάρχει μια νέα πρόταση στο ελληνικό YouTube.

Η Δάφνη Καραβοκύρη και ο Χάρης Σαββαντίδης, υπό την καθοδήγηση του expert στον χώρο, Παύλου Παπαπαύλου, έρχονται να παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις από τον χώρο της τεχνολογίας, διαλέγοντας τα πιο συναρπαστικά tech νέα στην εκπομπή που ονομάζεται COSMOTECH NEWS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εκπομπή που ξεπερνά τα όρια του ενημερωτικού βίντεο. Η Δάφνη και ο Χάρης σχολιάζουν σε κάθε επεισόδιο επίκαιρα τεχνολογικά γεγονότα και ό,τι έχει να κάνει με ανακοινώσεις προϊόντων, νέες τεχνολογίες που δοκιμάζονται, insidestories και leaks από leadingbrands, νέες μεγάλες ιδέες από μικρές επιχειρήσεις, καθώς και apps ή updates που ταράζουν τα νερά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το COSMOTECH NEWS προσφέρει όμως ακόμη περισσότερα, μέσω hands-onεμπειριών και producttryouts&reviewsγια μια βαθύτερη ανάλυση τεχνολογικών προϊόντων που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον σε τρεις βασικές κατηγορίες: smartphones, laptops/tablets και techgadgets. Ο θεατής μπορεί μέσω αυτών να έχει πληρέστερη εικόνα για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, ώστε να προβεί σε πιο έξυπνες αγορές ή απλά να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες εις βάθος.

Στην εκπομπή θα βρει κάποιος και τα απίθανα “UnskippableFacts”. Πρόκειται για μικρά και μεγάλα τεχνολογικά μυστικά που συνιστούν ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον χώρο του tech. Μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες του κάθε ενδιαφερόμενου με κάποιο γεγονός που ίσως δεν έτυχε να βρεθεί μπροστά του μέχρι τώρα.

Στο COSMOTECH NEWS θα βρει κάποιος και πολύ πρακτικά θέματα, τα οποία αναλύονται στο “How-to-Zone”. Πώς χρησιμοποιείται μια εφαρμογή, ένα gadget ή ακόμη και ένα νέο τεχνολογικό προϊόν; Ο Χάρης και η Δάφνη δίνουν πρακτικές συμβουλές επάνω σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τους χρήστες.

Τέλος, σε κάθε εκπομπή υπάρχει και ένας μεγάλος διαγωνισμός όπου ένας τυχερός κερδίζει από ένα μοναδικό δώρο τεχνολογίας!

Η εκπομπή COSMOTECH NEWS προβάλλεται στο YouTube κανάλι της COSMOTE ημέρα Πέμπτη, κάθε δύο εβδομάδες. Το τρίτο επεισόδιο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης