Όταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας συναντιέται με την δύναμη και το μεγαλείο της Φύσης, τότε τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Πριν λίγες μέρες στο Παρίσι, ένας θαλασσαετός – το είδος του οποίου έχει εκλείψει από τη Γαλλία 50 χρόνια – και η Action Cam Mini HDR-AZ1 της Sony, ένωσαν τις «δυνάμεις» τους, προσφέροντας μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θαλασσαετός απογειώθηκε από τον Πύργο του Άιφελ και πέταξε πάνω από τον Σηκουάνα, για να καταλήξει στο Τροκαντερό όπου τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και ο εκπαιδευτής του, Jacques Olivier Travers. Ολόκληρη η πτήση απαθανατίστηκε κάμερα της Sony, η οποία είχε στερεωθεί στην πλάτη του θαλασσαετού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Travers ηγείται της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης FREEDOM, η οποία έχει ως στόχο της τον επαναπατρισμό των θαλασσαετών στη φυσική τους κατοικία στις Γαλλικές και τις Ελβετικές Άλπεις.

Sony και FREEDOM

Η Sony συνεργάζεται ως επίσημος χορηγός με τη FREEDOM, προκειμένου να τη βοηθήσει να επιτύχει στον στόχο της, που είναι ο επαναπατρισμός των θαλασσαετών στη φυσική τους κατοικία στις Γαλλικές και τις Ελβετικές Άλπεις. Η Sony προσφέρει τις βιντεοκάμερες Action Cam στη FREEDOM, για να μπορέσει να καταγράψει με ακρίβεια τις πτήσεις των θαλασσαετών. Η FREEDOM θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό για να κατανοήσει τη συμπεριφορά των αετών και να προετοιμάσει καλύτερα το έδαφος για τον επαναπατρισμό τους.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Action Cam (http://www.sony.gr/electronics/actioncam/hdr-az1-kit) την καθιστούν ικανή να προσφέρει βίντεο σε ανάλυση Full HD, με απίστευτη ομαλή κίνηση χάρη στην τεχνολογία SteadyShot της Sony και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα λήψης δεδομένων μέσω δορυφόρου GPS, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να αποκτήσει η FREEDOM τις πληροφορίες που χρειάζεται για το έργο της. Επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους της Action Cam, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί πάνω σε αετούς χωρίς να εμποδίζει το πέταγμα τους, με οποιονδήποτε τρόπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης