Η SEGA ανακοίνωσε μια νέα κονσόλα για να γιορτάσει την 60η της επέτειο: το SEGA Game Gear Micro. H κονσόλα θα κυκλοφορήσει στη δική της 30η επέτειο, αποκλειστικά στην Ιαπωνία προς το παρόν και σε 4 διαφορετικές εκδόσεις. 
 

Η κυκλοφορία έχει οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου και οι 4 διαφορετικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν θα συμπεριλαμβάνουν από 4 παιχνίδια η καθεμία, άρα θα χρειαστεί να αγοράσετε και τις 4 αν θέλετε να έχετε την πλήρη συλλογή του Game Gear Micro. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η λίστα περιλαμβάνει φυσικά το παιχνίδι Sonic the Hedgehog, με Puyo Puyotsu, Outrun και Royal Stone (Crystal Warriors στη Δύση) για τη μαύρη έκδοση της συσκευής. Η κίτρινη θα συμπεριλανβάνει 3 διαφορετικά παιχνίδια Shining Force μαζί με το Nazo Puyo: Arle no Roux. Η κόκκινη θα έχει 2 παιχνίδια Megami Tensei, το Shinobi και το Columns, ενώ η τέταρτη έκδοση θα έχει τα: Sonic & Tails, Baku Baku Animal, Sylvan Tail και το Gunstar Heroes.

Η εταιρεία που επιβλέπει την ανάπτυξη είναι η M2, η οποία ήταν υπεύθυνη και για το Mega Drive Mini. H οθόνη της συσκευής θα είναι 1 ίντσα, θα τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες AAA και θα κρατά περίπου 3 ώρες. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 50 ευρώ.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης