Η WIND Ελλάς φέτος το καλοκαίρι προσφέρει ακόμα περισσότερα στους συνδρομητές της μέσω του myWIND App. Συγκεκριμένα, Δωρεάν Απεριόριστα Data, θα είναι διαθέσιμα, σε όλους τους ιδιώτες και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίων που θα κατεβάσουν την εφαρμογή και θα πραγματοποιήσουν εγγραφή και πρώτο log in, ενώ αυτόματα θα συμμετέχουν και στον μεγάλο διαγωνισμό που κληρώνει δέκα 5G smartphone συσκευές, για δέκα τυχερούς συνδρομητές της WIND.
 

Oι ενδιαφερόμενοι, θα χρειαστεί απλά να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους και να κάνουν εγγραφή και log in ενεργοποιώντας την. Αυτόματα, θα κερδίζουν Απεριόριστα Data για 14 ημέρες και θα μπαίνουν σε κλήρωση για 10 5G Smartphones Samsung Galaxy A32 5G. Η προσφορά ισχύει από 28/06 έως 28/07.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το myWIND App όλα είναι πιο εύκολα, αφού με μία εφαρμογή οι συνδρομητές της WIND έχουν απεριόριστες δυνατότητες. Ενδεικτικά μπορούν:

  • Να ελέγχουν το υπόλοιπο χρήσης σε data, χρόνο ομιλίας και SMS
  • Να αγοράζουν επιπλέον πακέτα για περισσότερη επικοινωνία
  • Να ενημερώνονται για όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη σύνδεση τους
  • Να κερδίζουν (π.χ. Extra Data) πληρώνοντας τον λογαριασμό τους μέσω του myWIND App
  • Να εξοφλούν τον λογαριασμό τους εύκολα με πιστωτική κάρτα ή PayPal
  • Να ελέγχουν το ιστορικό των online πληρωμών

…Και πολλά άλλα!

Η WIND, σταθερά αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό επενδύει στην αναβάθμιση των εφαρμογών και των υπηρεσιών της, με στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερες καινοτομίες στους πελάτες της, ενισχύοντας τα ψηφιακά της κανάλια.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα για το myWIND App εδώ
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης