Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Ευχόμαστε να είναι καλή, διότι η απώλεια του Τάσου Λεγάκη (πρώην αγωνιστικό τμήμα Peugeot) τόσο ξαφνικά βύθισε στην θλίψη την οικογένεια του αυτοκινήτου.

Ο Τάσος Λεγάκης (φωτογραφία δεξιά) «έφυγε» ξαφνικά το Σάββατο και έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που είχε. Γνωστός και ως mister Peugeot Sport στην Ελλάδα βοήθησε με το παραπάνω τους αγώνες αλλά και πολλά νέα ταλέντα… Ο κλάδος θα είναι πιο φτωχός χωρίς αυτόν…

Στα υπόλοιπα… «Νέα της πιάτσας» που αφορά ειδήσεις, παραλειπόμενα, παρασκήνιο από το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτας, όπως θα δείτε τα νέα είναι… ατελείωτα και σίγουρα θα μάθετε πολλά που ίσως δεν γνωρίζετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ξεχνάτε και τον τρόπο, για όσους θέλουν να μας ενημερώσουν για τα δικά τους νέα που ίσως δεν γνωρίζουμε. Μπορούν να το κάνουν μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

Καλή ανάγνωση!

 
   
———————————————————-

Νέα αναστάτωση επικρατεί στον κλάδο του αυτοκινήτου, έπειτα και από την ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών για αλλαγές στην φορολογία. Το μέτρο είναι σίγουρα πιο δίκαιο και σύγχρονο. Πάντως όλα όσα ανακοίνωσαν από το υπουργείο, τους τα έχουν μεταφέρει από τον ΣΕΑΑ εδώ και χρόνια. Για να δούμε πότε θα γίνουν πράξη…

———————————————————-

Υψηλό είναι το επίπεδο στους αγώνες μοτοσικλέτας ακόμα και στην Ελλάδα. Το βλέπει κανείς, αρκεί να παρακολουθήσει έναν αγώνα. Ακόμα και οι πρόεδροι των εταιρειών είναι αγκαλιά, όπως για παράδειγμα οι Στήβεν Σύρτης και Σωτήρης Χατζίκος από Ducati και Yamaha αντίστοιχα τους οποίους απαθανάτισε ο φακός του zougla.gr στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων

Στήβεν Σύρτης (αριστερά) και Σωτήρης Χατζίκος...

 
———————————————————-

Πολύ οργανωμένη η δημοσιογραφική αποστολή της Ford στην Γερμανία (Μόναχο) για τη νέα γενιά Mustang. Προσεγμένη από όλες τις πλευρές, αλλά και από τον τρόπο που τα στελέχη της (που είχαν έρθει και από Αμερική) συζητούσαν και έλυναν απορίες. Όσο για την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων Χρύσα Αγρογιάννη που συνόδεψε τους δημοσιογράφους, κλασικά φρόντισε στο μέγιστο βαθμό.

Σε αυτή την αίθουσα που θύμιζε cinema πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της νέας Ford Mustang...

 
———————————————————-

To ποσό των 5.000 ευρώ δώρισε στο «Χαμόγελο του παιδιού» η Mercedes Benz Hellas.

 

———————————————————-

Αποχώρησε από τη θέση του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της Citroen, ο Ιάκωβος Κρομμύδας ο οποίος βρισκόταν στην εταιρεία τα τελευταία 8 χρόνια. Προσωρινά αναλαμβάνει ο Κοσμάς Κλαουδάτος αλλά την τρέχουσα εβδομάδα θα μάθουμε ποιος ή ποια θα αναλάβει την συγκεκριμένη θέση.

Μετά από 8 χρόνια αποχώρησε από την Citroen ο Ιάκωβος Κρομμύδας

 
———————————————————-

Εσείς ποιος είστε; Πως λέγεστε; Αυτό που κάνετε είναι σωστό; Από ποιο Μέσο; Ρώτησε τον Βαγγέλη Γκούμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν ο πρώτος της έκανε ερώτηση που προφανώς δεν ήθελε να ακούσει.

Όπως και να ‘χει ο Γκούμας δεν κόβει τα… γκάζια για χάρη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συνεχίζει την εκπομπή του “Οδηγώντας ΣΩSTAR” στο web TV του καναλιού…  

 

———————————————————-

Στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων Yamaha R1 και R3 και όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου της μοτοσικλέτας ήταν εκεί…

Ο Δημήτρης Διατσίδης ετοιμάζεται για την δοκιμή...

 
———————————————————-

Δεκαπέντε χρόνια βρίσκεται στην Kosmocar η Βίκυ Καραδήμου και συγκεκριμένα στο γραφείο Τύπου…

———————————————————-

 

Εκδήλωση με οδήγηση και χρήσιμες συμβουλές για 400 πελάτες διοργάνωσετην περασμένη εβδομάδα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mini. Aν και δεν ήταν υποχρεωμένη να καλέσει δημοσιογράφους, το έκανε προκειμένου να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις νέες εκδόσεις John Cooper Works

———————————————————-

StAr. Αυτή είναι η ονομασία του ιδρύματος Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια που δημιούργησε η κόρη του Χριστίνα. Η ασφάλεια και η σωστή οδηγική παιδεία ήταν ένα όνειρο για τον Άρη και η Χριστίνα το κάνει πράξη… Για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει και ειδική σελίδα στο Facebook (πατήστε ΕΔΩ) που χρειάζεται την στήριξη όλων. 

———————————————————-

Στο Αuto Festival στις Αφίδνες διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου το 2ο YOU truck Fiesta, εκδήλωση αφιερωμένη στα επαγγελματικά οχήματα.

 

 
———————————————————-

Χορηγός στο Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας, την κορυφαία ετήσια συνάντηση διαλόγου και ενημέρωσης επιχειρηματικών ηγετών που διοργανώνει η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), ήταν η Mercedes Benz Hellas.  

———————————————————-

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων. Όπως φαίνεται θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης  των πραγμάτων. Μέλη του νέου ΔΣ οι, Μπουροθανασόπουλος, Ευθυμίου, Μάριος Ηλιόπουλος, Λιώρης, Καιτατζής, Μακρινός και Περατινός.

Ο πλοικτήτης της εταιρείας Sea Jets Μάριος Ηλιόπουλος χηφίστικε και πλέον είναι μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ

———————————————————-

Στην πίστα των Μεγάρων βρέθηκε ο υπεύθυνος μηχανογράφησης της εταιρείας Αuteco (ΚΤΕΟ), Δημήτρης Πασσιάς για να παρακολουθήσει αγώνα του πανελληνιου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών. Καλεσμένος της εταιρείας Ducati, δεν έλειψε να βγει και φωτογραφίες με τα άλλα… μοντέλα της εταιρείας. 

———————————————————-

Στον «αέρα» βρίσκεται και πάλι η ηλεκτρονική εκδοχή του περιοδικού Βορείου Ελλάδος,“αuto-moto”, www.automoto.com.gr


———————————————————-

Στην Athens Voice μετακόμισε ο Θωμάς Ευθυμίου ο οποίος αναλαμβάνει το ρεπορτάζ του αυτοκινήτου στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Ο Ευθυμίου είχε αποχωρήσει πρόσφατα από τον Ελεύθερο Τύπο.

 
———————————————————-

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του πρακτορείου διανομής Τύπου Ευρώπη και για το χρονικό διάστημα 11-17 Μαΐου, το Auto Bild πούλησε 5.240 τεύχη και το Auto Τρίτη 4.020.

———————————————————-

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι άνθρωποι της Red Bull Hellas που διοργανώνουν στις 12 Ιουνίου αγώνα Red Bull X Fighters, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις free style motocross παγκοσμίως. Την Τρίτη 26 Μαίου θα γίνει και σχετική ενημέρωση στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

———————————————————-

Μέχρι και το 2017 θα μεταδίδει την Formula 1 ο ΟΤΕ TV. Το deal με τα δικαιώματα μετάδοσης του κορυφαίου θεσμού αφορά ελεύθερα, χρονομετρημένα δοκιμαστικά και φυσικά όλους τους αγώνες.

———————————————————-

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε αν θα διεξαχθεί φέτος κανονικό ράλι Ακρόπολις (αν θα γίνει τον Οκτώβριο), ωστόσο το Ιστορικό Ακρόπολις είναι προγραμματισμένο για 28-31 Μαΐου 2015.

———————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με section αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 12
3. www.newsit.gr 13
4. www.gazzetta.gr 14
5. www.in.gr 19
6. www.news247.gr 20
7. www.capital.gr 24
8. www.sport-fm.gr 25
9. www.newsbeast.gr 30
10. www.newsbomb.gr 32
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)
1. www.newsauto.gr 224
2. www.autotriti.gr 312
3. www.autoblog.gr 406
4. www.gocar.gr 651
5. www.caroto.gr 1.007
6. www.caranddriver.gr 1.399
7. www.motornews.gr 1.464
8. www.drive.gr 1.714
9. www.motori.gr 1.850
10. www.carzine.gr 2.088
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

**σημερινή μέτρηση


———————————————————-

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ


Φωτογραφία από την πανελλήνια παρουσίαση της τελευταία γενιάς του Daihatsu Terios. Η παρουσίαση έγινε το 2006 στην Μυτιλήνη, παρουσία 50 σχεδόν δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου που είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Μυλέλια που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Agripan και παράγει φυσικά προιόντα.

Στην φωτογραφία οι δημοσιογράφοι επεξεργάζονται… το χώρο και συνομιλούν με στελέχη της Agripan. (τέρμα αριστερά Γεωργία Σπόζιτο – δημόσιες σχέσεις, και Βαχάν Χεκιμιάν – γενικός διευθυντής). Άλλες εποχές…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…


Διαβάστε επίσης:
Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 8…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης