Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φτάσαμε αισίως στην 7η εβδομάδα, από τότε που τα «Νέα της πιάτσας» βγήκαν στον αέρα. Γι’ ακόμα μία φορά, οι ειδήσεις και τα νέα δείχνουν να μην έχουν… τελειωμό. Όπως και να ‘χει, αίσθηση Στα «Νέα της πιάτσας» διαβάζετε όσα δεν γράφουν οι άλλοι… δεν προκαλούν τα θέματα της στήλης που συζητιούνται σε όλη την… πιάτσα ανά την Ελλάδα!

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω όσους αφιερώνουν το χρόνο τους για να μας ενημερώσουν για όσα δεν ξέρουμε και θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους εσάς για να ξέρετε τι γίνεται στον κλάδο από πρώτο χέρι.

Μην ξεχνάμε και τα μέσα επικοινωνίας που ισχύουν για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Μπορούν να το κάνουν μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


———————————————————- 

Διαβάστε παρακάτω «Τα νέα της… πιάτσας Νο7..

Επίθεση… ακόμα και στον τομέα των test drive αυτοκινήτων κάνει η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων BMW η οποία έχει βγάλει προς δοκιμή το φουτουριστικό i8 των 180.000 ευρώ περίπου. Προφανώς υπάρχει στήριξη και απ’ έξω.

Να τονίσουμε και την εξυπηρέτηση αλλά και τον τρόπο παράδοσης – παραλαβής των αυτοκινήτων της BMW από το ειδικευμένο προσωπικό της. Ακόμα και αυτό είναι… premium. (Διαβάστε την δοκιμή του ΒΜW i8 πατώντας ΕΔΩ)

Τo BMW i8 βρίσκεται στον δημοσιογραφικό στόλο της BMW Hellas...

———————————————————-

Στην Σλοβακία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Honda Type R. Στην αποστολή θα βρίσκονται και Έλληνες δημοσιογράφοι που θα έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν και σε πίστα

———————————————————-

Το είδαμε και αυτό… Στην Ελευσίνα αντιπροσωπεία της Peugeot έκλεισε αλλά παραμένουν τα λογότυπα της μάρκας. Μαζί με αυτά φιγουράρουν και κινέζικα προϊόντα!!!

———————————————————-

Μέχρι τις 31 Ιουλίου θα υπάρχει συνεργασία του ομίλου Σαρακάκη με τις εταιρείας Alfa Romeo και Fiat. Η πρώτη ζήτησε να σταματήσει από το επίσημο δίκτυο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο παιχνίδι των συζητήσεων βρίσκεται ήδη πολύ μεγάλος όμιλος. (Aναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

———————————————————-
 

Με.. σπασμένο πόδι για περισσότερο από ένα μήνα βρίσκεται ο υπεύθυνος Marketing στην εταιρεία Goodyear Dunlop Helllas, Στέλιος Ταβουλάρης. Tου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

———————————————————-

Νέο ΔΣ για την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» που συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 7 Μαΐου. Η ιεραρχία έχει ως εξής:

Α. Εκτελεστικά Μέλη :

  • Ευστάθιος Τσοτσορός, Πρόεδρος Δ.Σ.
  • Γρηγόριος Στεργιούλης, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Ανδρέας Σιάμισιης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
  • Γεώργιος Αλεξόπουλος, Σύμβουλος

Β. Μη Εκτελεστικά Μέλη :

  • Θεόδωρος – Αχιλλέας Βάρδας, Σύμβουλος
  • Γεώργιος Γρηγορίου, Σύμβουλος
  • Στρατής Ζαφείρης, Σύμβουλος
  • Σωτήρης Κοντονάσιος, Σύμβουλος
  • Γεώργιος Μαλόγλου, Σύμβουλος
  • Παναγιώτης  Οφθαλμίδης,  Σύμβουλος –  εκπρόσωπος των εργαζομένων
  • Θεόδωρος  Πανταλάκης, Σύμβουλος – εκπρόσωπος των μετόχων μειοψηφίας
  • Σπυρίδων Παντελιάς,   Σύμβουλος – εκπρόσωπος των μετόχων μειοψηφία
  • Κωνσταντίνος  Παπαγιαννόπουλος Σύμβουλος –  εκπρόσωπος των εργαζομένων

———————————————————-

Στη Βαρκελώνη στις 17 – 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Seat Ibiza.

———————————————————-

Νέο λογότυπο για την Renault που πλέον λανσάρει το σύνθημα “Renault – Passion for life“. Η νέα υπογραφή αντικατοπτρίζει την ανανέωση της σχεδίασης των μοντέλων Renault που ξεκίνησε το 2012.

———————————————————-  

Ημερίδα με τίτλο “Window to the future” διοργανώνει η εταιρεία Carglass και συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

———————————————————-

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, οι δημοσιογράφοι του αυτοκινήτου της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να οδηγήσουν τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία ασφάλειας EyeSight της Subaru. Η ενημέρωση θα γίνει από το επιτελείο της εισαγωγικής εταιρείας των ιαπωνικών αυτοκινήτων «Πλειάδες Motors», σε συνεργασία με το νέο αντιπρόσωπο, την εταιρεία AVC A.E. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Μαΐου στην πίστα καρτ στο Νέο Ρύσιο.

———————————————————-

Γύρω γύρω αναβάτες και στη μέση η Kawasaki H2 (φωτογραφία: Χρύσανθος Οικονομίδης)

Στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της  νέας Kawasaki H2 παρουσία εκατοντάδων αναβατών… Περιττό να γράψουμε ότι έγινε χαμός!  

Πολύ δυνατό... μοντέλο (φωτογραφία: Χρύσανθος Οικονομίδης)

———————————————————-

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του ΣΕΑΑ καθώς προβληματίζονται γι’ ακόμα μία φορά για τις αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς που θα ισχύσει στα αυτοκίνητα.

———————————————————-

Το Σάββατο 16 Μαΐου στις Αλυκές Αναβύσσου από τις 10:00 το πρωί διοργανώνει η Yamaha ημέρα.. off road οδήγησης τόσο για το κοινό όσο και για δημοσιογράφους.

———————————————————-

Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση της Porsche για πελάτες της μάρκας που διεξήχθη στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων την Κυριακή 10 Μαΐου. Οι επισκέπτες που παρευρέθησαν με πρόσκληση είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν, Boxster, Cayman, 911 turbo, Macan, Panamera και φυσικά Cayenne.

———————————————————-

Δύο πανευρωπαϊκές παρουσιάσεις διοργανώνει η Toyota τον Ιούνιο για τα, Auris και Avensis.

———————————————————-

Στο ίδρυμα Θεοχαράκη πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου το ετήσιο συνέδριο του δικτύου των Renault – Dacia.

———————————————————-

Νέα ιστοσελίδα της Mazda για την Ελλάδα. Πιο σύγχρονη και με χρηστικές πληροφορίες για τους πελάτες της μάρκας. Για να την επισκεφτείτε πατήστε ΕΔΩ

———————————————————-

Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθεί τo φετινό Mini JCW Performance Academy. Έλληνες δημοσιογράφοι θα πάρουν γεύση από τα κορυφαία μοντέλα John Cooper Works τα οποία θα οδηγήσουν  σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

———————————————————-

Ενότητα αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας θα έχει το αθλητικό site sdna.gr. Την επιμέλεια έχουν οι Δημήτρης Πετρίδης και Πέτρος Σηφαλάκης.

———————————————————- 

Νέα ιστοσελίδα για την Volvo η οποία βρίσκεται στον αέρα εδώ και δύο περίπου εβδομάδες. Το συγκεκριμένο concept είναι παγκόσμιο και εμφανίστηκε ταυτόχρονα σε δεκάδες χώρες του κόσμου!

 
———————————————————-

Το χρονικό διάστημα από 27 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου και σύμφωνα με στοιχεία του πρακτορείου Ευρώπη, το Auto Bild πούλησε 5.650 τεύχη και το Auto Τρίτη 4.040.

———————————————————-

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Ιστορική… φωτογραφία του 2003 σε πανελλήνια παρουσίαση στην ευρύτερη περιοχή της ΞάνθηςΔημοσιογράφος προσπάθησε να… περάσει το Νέστο αλλά διαπίστωσε πως ήταν βαθύ με αποτέλεσμα το Touareg να μισοβυθιστεί! Ίσα που γλίτωσε ο φωτογράφος Γιώργος Καραγιωργάκης και βγήκε εγκαίρως…

Όπου.. φύγει, φύγει!!!

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…


Διαβάστε επίσης:
Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης