Η αύξηση της παραγωγής έπειτα από το ρεκόρ πωλήσεων της περασμένης χρονιάς και η έναρξη κατασκευής του νέου μοντέλου, υποχρεώνει τη Lamborghini να προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη εκατοντάδων μηχανικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική φίρμα με έδρα τη Sant’ Agata της Μπολόνια, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 500 υπαλλήλους, με τους 180 από αυτούς να έχουν ήδη υπογράψει σύμβαση συνεργασίας. Οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν σε διάφορα τμήματα του εργοστασίου, ανεβάζοντας το εργατικό δυναμικό στα 1.300 άτομα.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως το 50% των νέων εργαζομένων είναι κάτω των 30 ετών, καθώς η Lamborghini θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και συγχρόνως να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας. Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε πέρυσι το ίδρυμα Fondazione Emblema, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πρώτη επιλογή των αποφοίτων των ιταλικών πανεπιστήμιων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως είχε ανακοινώσει το 2014 το Ινστιτούτο Εργοδοσίας της Ιταλίας, είναι και ο καλύτερος εργοδότης της γειτονικής χώρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Vodafone και στην τρίτη τη Ferrari.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης