Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

75 χρόνια. Τόσα χρειάστηκε η φημισμένη γερμανική μάρκα με σήμα το αστέρι για να κατασκευάσει 50.000.000 αυτοκίνητα. Το εκπληκτικό αυτό νούμερο δείχνει τη δυναμική και την εμπορική υπεροχή της Mercedes-Benz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεράστια επιτυχία για τη γερμανική φίρμα.Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας από τη Στουτγάρδη. Η παραγωγή 50 εκατ. μονάδων δεν είναι απλό πράγμα, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε μια φίρμα συνώνυμη με την πολυτέλεια, το κύρος, την ευημερία και τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα.

Η Mercedes γιόρτασε αυτή την επιτυχία στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο Factory 56 και το ιστορικό όχημα ήταν η πρώτη μονάδα της καινούριας Maybach S-Class, ένα από τα πιο πολυτελή επιβατικά τετράτροχα του κόσμου.

Το αυτοκίνητο-ορόσημο ήταν η νέα Mercedes-Maybach S-Class.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής των τμημάτων παραγωγής και μέλος του Δ.Σ. του ομίλου, Jörg Burzer, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό επίτευγμα, μια μεγάλη στιγμή για τη Mercedes. «Είμαστε περήφανοι γι΄ αυτήν την πολύ ξεχωριστή επέτειο. Τα 50 εκατομμύρια οχήματα είναι κάτι σπουδαίο. Ευχαριστώ τους συναδέλφους των εγκαταστάσεών μας σε όλο τον κόσμο για τη δουλειά και αφοσίωσή τους».

 

Η τιμή της νέας Mercedes EQA στην Ελλάδα

H Daimler μετονομάζεται σε Mercedes-Benz

Η ταχύτερη Mercedes της ιστορίας βγήκε στην πίστα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης