Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Επιβλητικές διαστάσεις, στιβαρό αμάξωμα, τολμηρή σχεδίαση, πολυτελές και άνετο εσωτερικό. Το ολοκαίνουριο Nissan Pathfinder είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τις οικογενειακές περιπέτειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφοδιάζεται με τον V6 κινητήρα βενζίνης των 3,5 λίτρων και απόδοσης 284 ίππων. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων το οποίο διακρίνεται για την ομαλή και άμεση απόκριση.

Το επίσης νέο σύστημα τετρακίνησης Intelligent 4WD με επτά λειτουργίες (Drive και Terrain), ενισχύει την αυτοπεποίθηση του οδηγού σε εντός και εκτός δρόμου καταστάσεις, ενώ η καλύτερη στην κατηγορία ελκτική ικανότητα με μέγιστο τους 2,7 τόνους, προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη μεταφορά σκαφών και ρυμουλκούμενων  φορτίων.

Στο εσωτερικό του μεγάλου SUV δεσπόζουν τα πολυτελή μεγάλα καθίσματα, ενώ η νέα καμπίνα έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει Τετρακίνητο με 284 ίππουςέως και οκτώ επιβάτες.  Οι διαθέσιμες τεχνολογικές δυνατότητες περιλαμβάνουν μια ολοκαίνουργια απεικόνιση Head-up Display 10,8 ιντσών, ένα ψηφιακό ταμπλό 12,3 ιντσών, ProPILOT Assist με Navi-Link και στάνταρ το Nissan Safety Shield 360.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμπορική πορεία του Nissan Pathfinder θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ και τον Καναδά μέσα στο καλοκαίρι. Στην Ευρώπη δεν θα έρθει, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

 

 

Εξαιρετικοί οι χώροι στο εσωτερικό

Προσεγμένο και ποιοτικό το περιβάλλον της καμπίνας

Ο περιστροφικός επιλογέας του συστήματος τετρακίνησης

 

Στις 18 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου Nissan Qashqai

Έχει κάνει 200.000 χλμ. χωρίς να κάψει σταγόνα βενζίνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης