Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα το τι ακριβώς γίνεται με το ράλι Ακρόπολις (άλλωστε η μυστικοπάθεια είναι κάτι που χαρακτηρίζει την οργανωτική επιτροπή), αλλά όπως φαίνεται ο εθνικός μας αγώνας μένει εκτός του αγωνιστικού ημερολογίου (WRC) για το 2014 και πιθανόν το 2015. Σύμφωνα με τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου (άνθρωπος των αγώνων, διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί και επί σειρά ετών μέλος της οργανωτικής επιτροπής του ράλι) ο αγώνας μένει στο περιθώριο κάτι που έγραψε σήμερα το πρωί στο Facebook προκαλώντας αναστάτωση:

«Καλά θα κάνει η οργανωτική επιτροπή του ράλι να ανακοινώσει ΣΗΜΕΡΑ ότι Ακρόπολις γιοκ το ’14 και μαζί να αναφερθούν και οι λόγοι. Μακάρι να μείνουμε ψύχραιμοι μήπως και ξαναγίνει το ράλι που είναι υπεράνω όλων μας. Και των ειδικών της προώθησης και των μπαμπάδων τους και των αναλυτών μέσω FB. Άλλωστε, συχνά η πολύ αγάπη σκοτώνει……»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κορυφαίος αγώνας δεν θα συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο του WRC για το 2014…

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και πλέον θεωρείται σίγουρο ότι ράλι Ακρόπολις δεν θα το έχουμε σίγουρα την επόμενη χρονιά.  Ωστόσο παραμένει η απορία για το ποιοι είναι οι… ειδικοί της προώθησης, ο….ι μπαμπάδες (στους οποίους αναφέρεται) ενώ αναμένουμε και την επίσημη θέση της διοργανώτριας αρχής (εταιρεία Celeritas και ΕΛΠΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στον αέρα το ράλι Ακρόπολις

 
Ποιοι είναι αυτοί που δεν στήριξαν όσο θα έπρεπε το ράλι των Θεών;

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης