Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την 5η του νίκη σε 6 γκραν πρι κατέκτησε ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός πιλότος οδήγησε στην κορυφή
Πέντε νίκες και 8 βάθρα μετρά από την αρχή της χρονιάς ο Hamilton ο οποίος οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογίατην Mercedes και ταυτόχρονα πέρασε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο πρωτοπόρος πλέον στην βαθμολογία, κινήθηκε χωρίς λάθη στην πίστα της Ουγγαρίας, πέρασε τον Poleman Nico Rosberg και τον άφησε στην δεύτερη θέση του αγώνα αλλά και στην ίδια θέση της βαθμολογίας.

Ο Γερμανός δείχνει πως έχει χάσει σημαντικό έδαφος και δεν θυμίζει σε τίποτα τον καλό Rosberg που είδαμε στην εκκίνηση της χρονιάς, οπότε και είχε σημειώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Το βάθρο στο Hungaroring συμπλήρωσε ο Ricciardo με Red Bull, ο οποίος δεν έχασε αλλά ούτε κέρδισε θέση από την θέση που εκκίνησε.

Με τη... χαρά των selfie έμεινε ο Rosberg που μαζί με την πρώτη θέση στο γκραν πρι της Ουγγαρίας έχασε και την πρώτη θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάθρο για Red Bull
Πιο πίσω ακολούθησαν οι Vettel, Verstappen με Ferrari και Red Bull αντίστοιχα ενώ ο  Raikkonen κατάφερε να ολοκληρώσει στην 6η θέση έχοντας ξεκινήσει 14ος. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alonso (McLaren), Sainz (Toro Rosso), Bottas (Williams) και Hulkenberg (Force India).

H συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή 31 Ιουλίου και συγκεκριμένα στην πίστα Hockenheim στην Γερμανία.

O Ricciardo ανέβηκε στο βάθρο της Ουγγαρίας με Red Bull

 

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το γκραν πρι της Ουγγαρίας πατήστε ΕΔΩ


Για να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των πιλότων πατήστε
ΕΔΩ


Για να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των ομάδων πατήστε
ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης