Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Τούνελ» την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη.

«Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση αυτή εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ για την οικογένεια της Δώρας. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζουμε η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις και με την κάθε μία ανασκευάζει τις προηγούμενες. Η οικογένεια ζητά να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος και για το λόγο αυτό έχουμε αποστείλει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου», είπε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια έχει ακόμα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κατηγορούμενου προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθούν τα όσα ισχυρίστηκε.

«Οι συγγενείς του θύματος περιμένουν ακόμα τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα της ανάλυσης του γενετικού υλικού από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ , για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν στον τόπο κι άλλα σεσημασμένα άτομα», τόνισε η δικηγόρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: anikolouli.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης