Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της μικρής Άννυ… Στην εκπομπή της Παρασκευής 1ης Μαΐου στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκαν η μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο δικηγόρος της Σταύρος Γεωργίου.

Η 4χρονη Άννα Μπορίσοβα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, αγνοείται από την Κυριακή 19 Απριλίου, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Άννυ στο «Τούνελ», βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στις 22 Απριλίου. Λίγες μέρες πριν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Άννυ, που βρισκόταν με τον πατέρα της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73 όπου έμεναν.

Τη μέρα που γύρισε στην Αθήνα ο σύντροφος της της αποκάλυψε πως το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Όπως της είπε, εκείνος κοιμόταν και το κοριτσάκι πρέπει να άνοιξε την πόρτα και να βγήκε στον δρόμο. Από κοινού συμφώνησαν να μην πάνε στην αστυνομία, αλλά να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας πώς να χειριστούν την κατάσταση.

Στη συνέχεια η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του παιδιού» και έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μικρής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν είπε από την αρχή την αλήθεια και δημιουργήθηκε το μπέρδεμα με την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης του παιδιού ήταν για να καλύψει τον σύντροφό της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Α. Νικολούλη δεν υπήρξαν συγκεκριμένες πληροφορίες που να οδηγούν στα ίχνη του αγνοούμενου παιδιού.

Κάποιος Βούλγαρος από το περιβάλλον των γονιών ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» πως είναι πιθανό ο πατέρας να πούλησε τη μικρή Άννυ και το ενδεχόμενο αυτό συζητιέται στον χώρο εργασίας της μητέρας.

Η Σήμανση, που έχει μπει δυναμικά στον χορό των ερευνών, συγκέντρωσε στοιχεία από το υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα και γειτονικές αποθήκες. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πρώτες απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: anikolouli.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης