Ενώπιον των ανακριτικών αρχών θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής ο 32χρονος, ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού, στην αναμέτρηση Ηρόδοτος – Εθνικός, απ’ τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας 46χρονος φίλαθλος των Πειραιωτών.

Ο κατηγορούμενος αναζητούνταν απ’ την ημέρα των επεισοδίων και προχθες, λίγες μέρες μετά, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Οι υπόλοιποι τρεις ανεγκέφαλοι νεαροί, οι οποίοι εμπλέκονται στα βάρβαρα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, πέρασαν προχθές το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου.

Δύο απ’ αυτούς προφυλακίστηκαν, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ένας 27χρονος κι ένας 24χρονος. Ο πρώτος φέρεται να κινήθηκε προς την πλευρά των φιλάθλων του Εθνικού, με σκοπό να αφαιρέσει το πανό των φιλοξενούμενων, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται ότι χτύπησε τον άτυχο φίλαθλο της πειραϊκής ομάδας, ο οποίος σημειωτέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο 401 νοσοκομείο της Αθήνας.

Απ’ την άλλη, ο 22χρονος, που συμμετείχε στην προσπάθεια να κατέβει το πανό του Εθνικού, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, και τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα σε κάθε αγώνα του Ηροδότου.

Και οι τρεις άνδρες , κατά τις απολογίες τους, αρνήθηκαν όλες τις εις βάρος τους κατηγορίες.

«Θετικό μήνυμα η σταθερή κατάσταση»

Για την πορεία της υγείας του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από οπαδούς του Ηροδότου, μίλησε προχθές στον Sentra 103,3 ο Αριστοτέλης Μήτσος, νευροχειρούργος αρχίατρος και υπεύθυνος μονάδας εμβολισμού του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου.

Ο κ. Μήτσος είπε ότι η πορεία του ασθενούς παραμένει σταθερή και πως δεν έχει βγάλει άλλα προβλήματα, πράγμα θετικό. Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ανεύρυσμα και ότι ο η εγκεφαλική αιμορραγία προκλήθηκε ξεκάθαρα από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο φίλαθλος του ασθενούς.

ΠΗΓΗ: creteplus.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης