Βρετανίδα τουρίστρια έπνιξε το μωρό της μετά από ξέφρενο γλέντι στα Μάλια. Ανήλικος έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του μεθυσμένος και τραυματίστηκε σοβαρά. Αυτά είναι κάποια από τα “καμώματα” των Βρετανών τουριστών στα ελληνικά νησιά που έχουν προκαλέσει θύελλα δημοσιευμάτων στον Τύπο του “μεγάλου νησιού”.

«Τι τρέχει με τους Βρετανούς;», αναρωτιέται ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», ενώ με «σκυλιά» παρομοιάζει τους συμπατριώτες της, ρεπόρτερ της «Daily Mail».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα δύο μέσα ενημέρωσης, φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ, για τα «όργια» των Βρετανών τουριστών στα ελληνικά νησιά. Τα Μάλια στην Κρήτη κρατούν τα «πρωτεία» και ακολουθούν η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και η Ρόδος.

Καθώς ο ήλιος δύει, εκατοντάδες νέοι και νέες, βγαίνουν στα νησιώτικα σοκάκια και είναι έτοιμοι για όλα, όπως λέει η Daily Mail.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στον Κάβο στην Κέρκυρα, τέσσερις Ιρλανδοί, βίασαν μία Βρετανίδα τουρίστρια και κατέγραψαν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στο Λαγανά της Ζακύνθου, ένας 17χρονος από το Σέφιλντ, πέθανε από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ πριν λίγο καιρό Βρετανοί είχαν διοργανώσει διαγωνισμό «στοματικού έρωτα». Στα Μάλια δε, κάθε βράδυ, είναι και μια καινούρια περιπέτεια, λένε τα δημοσιεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο φέτος το καλοκαίρι, έχουν πάει στην Κρήτη περισσότεροι από 5000 τουρίστες. Είναι συνήθως, έφηβοι, που μόλις έχουν τελειώσει το σχολείο και ψάχνουν για ένα μέρος να «ξεσαλώσουν». Το αλκοόλ ρέει άφθονο. Πολλά από τα 80 συνολικά μπαρ της περιοχής, προσφέρουν «πακέτα προσφορών», όπως έξι τεκίλες στην τιμή της μίας. Και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο νέο ποτό, που έχει τρελάνει τους νεαρούς Βρετανούς και πουλιέται μόνο 10 ευρώ.

Σερβίρεται σε γυάλα και περιέχει Baileys, τσίλι, τεκίλα, αψέντι, ούζο, βότκα, μηλίτη, τζιν και ένα μυστικό «συστατικό», που δεν αποκαλύπτουν. Από εκεί και πέρα, χάνεται κάθε έλεγχος.

Η «DailyMail», αναφέρει, ότι, όταν θέλουν να κάνουν σεξ, απλά αρπάζουν κάποια ή κάποιον και το κάνουν. «Τα σκυλιά, περνάνε μερικά λεπτά που μυρίζονται και μετά κάνουν σεξ, οι Βρετανοί όμως δεν μπαίνουν καν στον κόπο», είπε ένας ντόπιος στη βρετανική εφημερίδα.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης