Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο πατέρας του μόλις πεντέμισι μηνών βρέφους που πέθανε το πρωί της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε μεταφερθεί με βαριά τραύματα -σύμφωνα με τους γιατρούς- και υπέκυψε παρά τις προσπάθειές τους να το κρατήσουν στη ζωή.

Ο 52χρονος πατέρας του βρέφους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Νεάπολης με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 52χρονος, ο οποίος εργάζεται στον δήμο Σητείας, επέστρεψε στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση μέθης και άρχισε να διαπληκτίζεται με την 30χρονη σύζυγό του. Ακολούθησε καβγάς και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το βρέφος χτυπήθηκε από τον πατέρα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Αμέσως διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Ηράκλειο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Η Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα περίπου 9 το βράδυ προσκομίστηκε στο νοσοκομείο μας από τους γονείς του βρέφος 6 μηνών λόγω κάκωσης κεφαλής. Το βρέφος ήταν σε κωματώδη κατάσταση χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες ιατρούς του νοσοκομείου μας, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη του προσωπικού του Νοσοκομείου και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης