Συγκλονισμένη είναι όλη η Σητεία για τον θάνατο του 6μηνών βρέφους μετά από οικογενειακό καβγά που είχε 52χρονος με 30χρονη.

Το cretapost βρέθηκε στην Σητεία όπου έμενε το ζευγάρι αλλά και στην Σκοπή όπου μένει η οικογένεια της 30χρονης, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής αλλά και με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της για το τραγικό αυτό συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο οι κάτοικοι της Σκοπής όσο και οι γείτονες του ζευγαριού στην Σητεία κάνουν λόγο για μία κλειστή οικογένεια ,ωστόσο οι απόψεις διίστανται ως προς την συμπεριφορά του 52χρονου.

Οι μεν κάτοικοι της Σκοπής κάνουν λόγο για έναν βίαιο άνθρωπο με αδυναμία στο αλκοόλ οι δε γείτονες του ζευγαριού στην Σητεία αναφέρουν πως ο 52χρονος αγαπούσε πολύ το παιδί του, ήταν φιλήσυχος και δεν έπινε καθώς είχε πρόβλημα καρδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Οι μαρτυρίες στη Σκοπή

Στην πλειοψηφία τους οι κάτοικοι της Σκοπής – που μιλούν στο cretapost – κάνουν λόγο για μία κλειστή οικογένεια με την 30χρονη μητέρα να μην είχε δώσει ποτέ δικαιώματα σε κανέναν.

Παράλληλα αναφέρουν πως ο 52χρονος, υπάλληλος του δήμου Σητείας στον τομέα του Πρασίνου, ήταν ξαναπαντρεμένος ενώ τον χαρακτηρίζουν ως έναν βίαιο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 52χρονος δεν είχε καταγωγή από την Κρήτη αλλά αρκετά χρόνια πριν κατέβηκε στο νησί και παντρεύτηκε.

«Με την 30χρονη ήταν παντρεμένος ένα χρόνο περίπου και είχαν ένα μικρό παιδί, αγοράκι 6 μηνών. Εμείς μάθαμε το τραγικό αυτό γεγονός σήμερα από την μητέρα της 30χρονης που μας είπε ότι η κόρη της μάλωσε με τον άντρα της και πάνω στον καυγά χτυπήθηκε το παιδί και σκοτώθηκε», επεσήμανε κάτοικος της περιοχής.

Την ίδια ώρα συγγενείς της 30χρονης λένε πως οι καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί ενώ είχαν ακούσει ότι ο 52χρονος ήταν βίαιος και με την πρώτη του γυναίκα χωρίς όμως να το πιστέψουν.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 30χρονης που μένει στην Σκοπή.Τραγική φιγούρα η μητέρα της 30χρονης που μένει στην Σκοπή.

«Ήταν βίαιος άνθρωπος ωστόσο κανένας δεν πίστευε ότι θα υπήρχε αυτή η κατάληξη. Ωστόσο είχε και μία αδυναμία στο ποτό. Ως οικογένεια ήταν κλειστοί και η 30χρονη δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια», επεσήμανε κάτοικος της περιοχής.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 12:30, ζήτησε και πήρε ο πατέρας του βρέφους, το οποίο πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε μεταφερθεί με βαριά τραύματα, σύμφωνα με τους γιατρούς, και υπέκυψε παρά τις προσπάθειές τους να το κρατήσουν στη ζωή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης