Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως προχωρά σε αναδιάρθρωση της λειτουργικής της δομής, προκειμένου να βελτιώσει την αποδοτικότητά της, να μειώσει τα κόστη της και να συνεχίσει να συμβάλει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ειδικότερα, η εταιρεία θα μεταφέρει τον όγκο παραγωγής των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης και Πάτρας στις αντίστοιχες μονάδες του Σχηματαρίου, Βόλου και Ηρακλείου. Η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί κέντρα διανομής και γραφεία για τις πωλήσεις και άλλες υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Η μετάβαση στη νέα λειτουργική δομή θα επηρεάσει 30 εργαζομένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λειτουργική αναδιάρθρωση της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος είναι αποτέλεσμα της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και κατά συνέπεια της σημαντικής πτώσης των πωλήσεων της εταιρείας κατά τα τελευταία τρία έτη.

Η εταιρεία θα συνεχίσει την πορεία της στην ελληνική αγορά, με σκοπό να προσθέτει διαρκώς αξία στους καταναλωτές, εργαζομένους, πελάτες και προμηθευτές της και γενικότερα να συμβάλει ουσιαστικά και με συνέπεια στην ελληνική οικονομία και στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης