Χρήστος Μαζάνης 

Την απάντησή του μέσω του zougla.gr έδωσε ο πληροφοριοδότης της λίστας Λαγκάρντ, Ερβέ Φαλτσάνι, σχετικά με τις εισπράξεις και τους ελέγχους που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχει γίνει γνωστό, μόλις 170 έλληνες μεγαλοκαταθέτες στην ελβετική τράπεζα HSBC έχουν ελεγχθεί μέχρι στιγμής από τους αρμόδιους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς επί πέντε ολόκληρα χρόνια που η «αλλοιωμένη» λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται στη χώρα μας, περιφερόμενη από γραφείο σε γραφείο.Παράλληλα έχουν εισπραχθεί 80 εκατ. ευρώ.

Ο Φαλτσάνι σε επικοινωνία που είχε με το zougla.gr, την Παρασκευή, ερωτηθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ελέγχων ανέφερε:

«Τα αποτελέσματα αυτά είναι αποδείξεις πως πρέπει να εργαστούμε για να γίνει ένα μεγαλύτερο χτύπημα κατά τα φοροδιαφυγής στις χώρες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχιση της κατάθεσής μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη θα φέρει αποτελέσματα για τα οικονομικά εγκλήματα. Η διαδικασία αυτή θα φέρει γνώσεις για το οικονομικό έγκλημα.

Ελπίζω, λοιπόν, ότι οι Aρχές θα επωφεληθούν από αυτά τα στοιχεία που έχουν σήμερα και  θα λειτουργήσουν αληθινά σε έναν φιλόδοξο κόσμο που ελέγχεται».

Διαβάστε επίσης:Λίστα φοροφυγάδων: Καθυστερήσεις ελέγχων με συγκομιδή 80 εκατομμυρίων ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης