Ενώπιον του Μικτού Κακουργιοδικείου Χίου βρέθηκε ο δράστης της φρικτής δολοφονίας που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2013, με θύμα την 39χρονη σύζυγό του, Ρ.Γ.

Το βράδυ της ημέρας αυτής ο 45χρονος Σ.Σ. σκότωσε στην οδό Θεοφράστου 48 την 39χρονη σύζυγό προκαλώντας της ασφυξία με τη χρήση ενός μαξιλαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της γυναίκας του σε παραλία στο Ντίπι όπου την έθαψε σχεδόν γυμνή αφού την μετέφερε εκεί μόνο με το κάτω εσώρουχό της.

Η αστυνομία δεν άργησε να εξιχνιάσει την υπόθεση αφού όταν ο 45χρονος ανακρίθηκε, έπεσε σε σειρά αντιφάσεων και αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του.

Έτσι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει την άτυχη σύζυγό του οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό αυτό θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Θόλωσα, την έπνιξα και την έθαψα». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν.
Το δικαστήριο επέβαλε τελικά την ποινή των 20 ετών και 4 μηνών στο δράστη του εγκλήματος αναγνωρίζοντάς του ότι διέπραξε το έγκλημά του «εν βρασμώ ψυχής».

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι θόλωσε το βράδυ εκείνο επειδή η σύζυγός του είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει οριστικά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που είχε κάνει το archipelagos.tv λίγες ώρες μετά το φονικό:

Πηγή: lesvosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης