Προθεσμία για τις 21 Ιουνίου ζήτησαν και πήραν από τον 1ο ειδικό ανακριτή οι 3 πρώτοι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία για σειρά κακουργηματικών πράξεων σχετικά με τα “έργα και τις ημέρες” του φορέα  «Ελλήνων Συνέλευσις» που ίδρυσε ο καταζητούμενος πλέον …πολυεκατομμυριούχος ο οποίος παραμένει άφαντος.

Αντί αυτού λοιπόν, στο γραφείο του ανακριτή, εμφανίστηκαν οι τρεις συνεργάτες του οι οποίοι φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Και οι τρεις κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία καθώς θα πρέπει να μελετήσουν την δικογραφία η οποία αριθμεί γύρω στις 21.000 σελίδες. Ο γενικός γραμματέας των «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλης Θεοδωρόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως θα ενημερωθεί πρώτα για τη δικογραφία και μετά θα τοποθετηθεί επ’ αυτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον ανακριτή επισκέφθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση. Ωστόσο, όπως είπε, θα πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψη σε βάρος του κ.Σώρρα για να μπορέσει να ενημερωθεί για τη δικογραφία, χωρίς να διευκρινίσει αν ο εντολέας του προτίθεται να παραδοθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης