Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα και με συμμετοχή των ΕΚΑΜ χτενίζουν αυτή την ώρα Κόρινθο και Αργολίδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών που αφαίρεσαν τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για μία 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο, η οποία τη στιγμή που χτυπήθηκε, μιλούσε στο κινητό με το φίλο της. Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο.

Παράλληλα, η κοπέλα πρόλαβε να τηλεφωνήσει και στην προϊσταμένη του λογιστηρίου του ξενοδοχείου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιωματικός της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην Κορινθία.

«Το δίκτυο των ερευνών έχει απλώσει. Ψάχνουμε σε σημεία που πιθανολογούμε ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή, κυρίως σε περιοχές της Κορινθίας, αφού εκεί τους είδαμε για τελευταία φορά. Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι δράστες είναι άκρως επικίνδυνοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του, αξιωματικός της αστυνομίας που υπηρετεί στη Πελοπόννησο σημείωσε ότι «σηκώθηκε ελικόπτερο και έχουν στηθεί μπλόκα σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία. Οι δράστες, όπως αποδείχτηκε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι καθώς φέρουν καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν. Οι έρευνες συνεχίζονται».

H μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας

«Καθόμασταν, μπήκαν τρεις μέσα, μας απείλησαν, πήραν τα λεφτά και το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν».

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο οποίος χτες το βράδυ ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις δράστες, οι οποίοι κραδαίνοντας όπλα, εισέβαλαν στο μαγαζί του και τον λήστεψαν.

Ο επιχειρηματίας, ακόμη σοκαρισμένος, περιγράφει στη zougla.gr, τη στιγμή που οι τρεις κακοποιοί μπήκαν στη ταβέρνα που διατηρεί στο 37ο χλμ. στην Παλαιά Εθνική Αθηνών-Θηβών και τον απείλησαν με καλάσνικοφ.

«Μέσα στο κατάστημα ήμασταν εγώ, η γυναίκα μου και ένας φίλος μας. Ο ένας από αυτούς είχε καλάσνικοφ. Μπήκαν στο μαγαζί, πήραν χρήματα και το αμάξι μου και εξαφανίστηκαν» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Τους συνδέουν με την απόδραση των Τρικάλων

Στα ίχνη των κακοποιών που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων θεωρεί πως βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στη zougla.gr, αναφερόμενες στην -αιματηρή- συμπλοκή που σημειώθηκε χτες το βράδυ στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο, κάνουν λόγο για πιθανή συσχέτιση των δραστών με την πρόσφατη μαζική απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων.

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

«Σηκώθηκε ελικόπτερο και έχουν στηθεί μπλόκα σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία. Οι δράστες, όπως αποδείχτηκε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι καθώς φέρουν καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στην Πελοπόννησο αναφερόμενος στη συμπλοκή που σημειώθηκε χτες το βράδυ στα Ίσθμια.

Από την συμπλοκή έχασε τη ζωή της μια 25χρονη κοπέλα που -για κακή της τύχη- βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά που ανταλλάχθηκαν μεταξύ δραστών και αστυνομικών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η κοπέλα έπεσε νεκρή από τα πυρά των κακοποιών, καθώς όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύμα από σφαίρα καλάσνικοφ.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ όταν τρία άτομα εισέβαλαν με καλάσνικοφ στην ταβέρνα «Μπάμπης» στο 37ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών στα Παλαιοκούνδουρα και ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες.

Άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου (ένα μαύρο τζιπ Subaru) του ιδιοκτήτη.

Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους δράστες στο ύψος της Κινέτας και άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά

Ακολούθησε συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών η οποία οδήγησε στον τραγικό θάνατο μιας 25χρονης γυναίκας οδηγού, η οποία περνώντας τυχαία από το σημείο βλήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από τα πυρά των δραστών.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κλεμμένου αυτοκινήτου ζητώντας πληροφορίες από πολίτες. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ SUBARU FORESTER με αριθμό κυκλοφορίας YPO-1394.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης