Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ο φονιάς του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για έναν 25χρονο Ρουμάνο, ονόματι Σ.Σ., ο οποίος φέρεται να γνώριζε το θύμα τουλάχιστον τα τελευταία εννέα χρόνια.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν ότι κατά διαστήματα ο νεαρός ζητούσε χρήματα από τον συγγραφέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήξερε τον νεαρό από τότε που ήταν 16 χρόνων. Μερικές φορές τού ζητούσε χρήματα» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 25χρονος μετά τη σύλληψή του «έσπασε» και ομολόγησε ότι την ημέρα της δολοφονίας περίμενε τον συγγραφέα προκειμένου να του ζητήσει χρήματα. «Δεν μου έδωσε, τον έσπρωξα, έπεσε και χτύπησε» ισχυρίστηκε.

Ωστόσο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να μην υιοθετούν τους ισχυρισμούς του νεαρού συλληφθέντος, καθώς στο πρόσωπο και στον λαιμό του θύματος υπήρχαν εκδορές και μώλωπες.

Αναζητείται και δεύτερος Ρουμάνος

Πλέον η αστυνομική έρευνα στρέφεται στον εντοπισμό ακόμη ενός ατόμου, επίσης υπηκόου Ρουμανίας, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τον 25χρονο την ημέρα της δολοφονίας.

Ειδικότερα, ο 25χρονος Ρουμάνος φέρεται να γνώριζε πως ο Μένης Κουμανταρέας είχε προβεί πρόσφατα στην πώληση ενός σπιτιού στην Κηφισιά και το μοιραίο βράδυ πήγαν μαζί με τον συμπατριώτη του που καταζητείται, να του ζητήσουν χρήματα.

«Αναζητείται ακόμη ένας Ρουμάνος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί. Τα στοιχεία δείχνουν ότι συμμετείχε στη δολοφονία του συγγραφέα» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης