Κάθε χρόνο οι λάτρεις του γυναικείου φύλου περιμένουν με ανυπομονησία το ημερολόγιο της Pirelli προκειμένου να απολαύσουν τα αγαπημένα τους μοντέλα να ποζάρουν μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Εδώ και χρόνια, η Kate Moss θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, επομένως θα ήταν δύσκολο να μη βρεθεί σε κάποια από τις σελίδες του, ειδικά όταν φωτογράφος είναι ο Mario Sorrenti.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί όταν η Kate ήταν μόλις 17 ετών και είχαν συνάψει και ερωτική σχέση. Το διάσημο μοντέλο είχε ποζάρει μπροστά του αρκετές φορές στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 για τον οίκο Μόδας, Calvin Klein και οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι παρά τον χωρισμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λατρεύει τις γυναίκες. Αγαπάει ό,τι γυναικείο», είπε σε μια φίλη της το διάσημο μοντέλο στη διάρκεια των γυρισμάτων για το άλμπουμ της Pirelli, στις σελίδες του οποίου εμφανίζεται για δεύτερη φορά.

Η φωτογράφηση είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα, η Kate Moss εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της.

Δείτε το video…

Διαβάστε επίσης:
Topless για το ημερολόγιο της Pirelli, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011, 03:59

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης