Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις στα Αρχαία Ελληνικά, θεωρητικής κατεύθυνσης, και στα Μαθηματικά, θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φροντιστών, στις ερωτήσεις των θεμάτων των Αρχαίων Ελληνικών οι μαθητές μπορούσαν να ανταποκριθούν εφόσον ήταν προετοιμασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τα όποια προβλήματα αντιμετώπισαν αφορούσαν περισσότερο στην ποσότητα των θεμάτων και όχι στη δυσκολία τους.

«Ήταν πολλά και απαιτητικά τα θέματα» αναφέρει στο zougla.gr το φροντιστήριο «Στόχος». Όσον αφορά στα Μαθηματικά, καθηγητής του φροντιστηρίου «Θεσμός» μάς ενημέρωσε πως τα θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, όμως συγκριτικά με πέρυσι ήταν πιο βατά. Ωστόσο, υπάρχουν εκπαιδευτικοί που επισημαίνουν την ιδιαίτερη δυσκολία του θέματος Β3.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στα Μαθηματικά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις προτεινόμενες απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις προτεινόμενες απαντήσεις στα Μαθηματικά.

Οι μαθητές πρόκειται να εξεταστούν την Τετάρτη σε Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών.

Να σημειωθεί πως για τους περισσότερους υποψηφίους οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Το zougla.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων και σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Στόχος» και το φροντιστήριο «Θεσμός» καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων θα σας παρουσιάζει τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις τους.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης