Έπειτα από αστυνομικές έρευνες, του Α.Τ. Ευρώτα, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σπάρτης, συνελήφθησαν δύο άνδρες, για τη δολοφονία τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου 64χρονης στη Λακωνία.

Η 64χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της, έχοντας τραύματα στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκου, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Το χρονικό του εγκλήματος

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε οι δράστες, εισέβαλαν στο σπίτι της 64χρονης, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από αυτή και άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, με αποτέλεσμα να την σκοτώσουν ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 27χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας και τους συνέλαβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση αυτή (όπως ρουχισμός, σπασμένη λαβή μαχαιριού, κομμάτι ξύλου μήκους -77- εκατοστών κ.α.), τα οποία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης